In 2008 ben ik in contact gekomen met Login Consultants en direct was er een klik. Login heeft altijd oog gehad voor talent en geeft Loginners de benodigdheden en de ruimte om zichtzelf te ontwikkelen. Zo ben ik namelijk gestart in een Login University programma om daarna aan de slag te gaan als Consultant en in de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed. Momenteel ben ik werkzaam als Manager van het Business Development team.

Mijn team bestaat uit een enthousiaste groep IT Architecten en Senior Consultants, die naast de uitdagende projecten voor onze klanten, ook een bijdrage leveren op het gebied van o.a. (pre)sales en (technical) marketing activiteiten. Deskundigheid, saamhorigheid en fun staan bij ons hoog in het vaandel. Als technische Loginner werk je aan mooie projecten, zie o.a. één van onze internationale projecten: 

Als Loginner werk je bij een onafhankelijke IT-dienstverlener. Wij werken namelijk met technologieën van Citrix, Microsoft en VMware en met onze andere partners. In de praktijk betekent dit dat je in onze projecten altijd op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant. Het is heel makkelijk om een oplossing complex te maken, maar de kracht van de oplossing moet zitten in het simpel houden met een goede ervaring voor zowel de medewerker als de beheerder, tegelijkertijd rekening houdend met de toekomstvisie van de klant. Dit maakt het werk voor mij ontzettend leuk en uitdagend, zelfs na 13 jaar!

 

 

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor