In mijn HR carrière heeft de nadruk altijd gelegen op Recruitment en Learning & Development. Het allermooiste is het wanneer mensen het beste uit zichzelf kunnen en durven te halen.

In 2015 ben ik als HR Manager gestart binnen Login. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor alles wat met HR te maken heeft voor de labels Login Consultants Nederland en Basefarm. Tevens maak ik deel uit van het Nederlandse MT en OCB Europe HR team.

Samen met mijn team dat bestaat uit Maria Lameijer (HR Advisor) en Raymond Dutrieux (Senior Recruiter) zorgen wij ervoor dat wij talenten aantrekken, verder opleiden en faciliteren en investeren wij  in hun verdere ontwikkeling.

Het is en blijft gaaf om met zulke gepassioneerde en talentvolle mensen te mogen werken en hen te mogen ondersteunen nog beter in hun vak te worden en te mogen coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat verder dan het behalen van technische certificaten, wij doen ook veel aan de zogenaamde "soft skills" trainingen, persoonlijke coaching, persoonlijke ontwikkeltrajecten, loopbaanbegeleiding en leiderschapstrajecten.

Aangezien wij deel uitmaken van de grote Orange organisatie geeft dit volop carrièremogelijkheden op nationaal en internationaal niveau.

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor