Toen ik in 2011 voor het eerst bij Login  binnenstapte, wist ik direct dat ik hier wilde werken. Het snijvlak tussen technologie en business; dat is waar IT voor mij echt interessant wordt. In 2004 ben ik afgestudeerd op het onderwerp "de flexibele werkplek" en werkte ik binnen het team van werkplekadvies bij een groot consultancybedrijf. In 2008 heb ik de overstap gemaakt van consultancy naar projectmanagement, maar de inhoud heb ik nooit los gelaten. Bij Login draait ook alles om de inhoud, plus de enorme ambitie die het hele bedrijf uitstraalt en waarmaakt, is waarom wij een goede match zijn.

Naast mijn functie als adviserende Project Manager, ben ik sinds 2021 ook Manager van de afdeling Project Services. In deze functie ben ik daarmee eindverantwoordelijk voor alle resultaatverantwoordelijke projecten. Inmiddels werk ik tien jaar bij Login en vanzelfsprekend wil ik mede ervoor zorgen dat wij vooruitstrevend blijven in wat wij doen. Samen met mijn collega's (Project Managers en Business Consultants) werken wij aan een aanpak voor projecten waarin pre-sale, delivery en transitie (naar Managed Services) beter aansluiten en kwalitatief de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

In mijn functie heb ik projecten geleid waarin wij werkplekomgevingen hebben opgeleverd waar dagelijks velen duizenden mensen mee werken, maar ook relaties opgebouwd bij veeleisende klanten waar we jaarlijks innovatie en roadmap workshops verzorgen om bij te dragen in vooruitgang en continu verbetering.

Wij komen overal binnen, van relatief kleine organisaties met hele specialistische vraagstukken (een digitale werkomgeving die je honderden meters onder de grond in een mijn kan gebruiken voor het aansturen van meetapparatuur) tot zelfs de grootste internationale organisaties (NHS met 1,7 miljoen werknemers). De variatie aan opdrachten zorgt ervoor dat verveling niet in mijn woordenboek voor komt.

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor