In mijn hele carrière ben ik werkzaam in de IT en Telecomsector. In 2019 ben ik als Sales & Marketing director gestart bij Login Consultants, een onderdeel van het internationaal opererende Orange Business Services. In deze rol maak ik deel uit van het MT.

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor de Sales- en Marketing activiteiten van de labels Login Consultants en Basefarm. Daarnaast werken wij intensief samen met de collega’s van Orange Business Services. Samen acteren wij als één team naar onze klanten.

De afdeling bestaat uit enthousiaste en gedreven Account Managers, Business Development, pre-sales, Sales Support en Marketeers. Met onze kennis helpen wij graag onze klanten. 

Binnen de Orange Group is Login de uitblinker in adviseren, implementeren en beheren van werkplekken en Basefarm is al meer dan twintig jaar actief in het hosten en beheren van – bedrijfskritische – applicaties en infrastructuren in multi-cloud omgevingen. Dankzij onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kunnen we onze klanten volledig ondersteunen op het gebied van hun hele IT-omgeving.

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor