BOOTCAMP

YOUR FUTURE IN THE DIGITAL WORKPLACE

IT Bachelor of MSc in the pocket? Congrats! But what is next? Ben jij die Young Profesional, die ook vindt dat de cloud the limit is en dat de toekomst bij de digitale werkplek ligt? Onze experts trainen jou op het gebied van Citrix, Microsoft en VMware in één (!) maand tijd, zodat jij succesvol aan de slag kan gaan als Engineer of Consultant.

Daarnaast wordt er ook voor fun gezorgd, naast #bethebest, is #worksmartplayhard ook een hashtag die wij hanteren binnen Login. Slim en innovatief werken, maar niet ten koste van jouw tijd om fun te beleven. Yes, daar geloven wij in.

Klinkt dit als een stage? Dat kan, maar wij hanteren voor onze bootcamp gewoon een volwaardig fulltime salaris.

DARREN RONDE

Hij volgde de Bootcamp in het najaar van 2018. Zijn dochter was 1 week oud toen hij naar Duitsland vertrok om de Microsoft-training te volgen. “Het was intensief maar écht de moeite waard!” Hij werkt nu zelfstandig voor Managed Services.

LEES MEER

KEVIN VAN WONDEREN

Hij volgde de Bootcamp in het najaar van 2018. Zijn vrienden haalden hem over de bootcamp te gaan volgen. “Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik dit heb gedaan.” Kevin werkt nu zelfstandig als Consultant bij Login.

LEES MEER

MITCHEL KERSENBOOM

Mitchel is bij Login Consultants gestart via het bootcamp programma en werkt inmiddels zelfstandig als Consultant bij verschillende opdrachtgevers.

LEES MEER

AYTEKIN KANDEMIR

Aytekin is bij Login Consultants gestart via het bootcamp programma en werkt inmiddels zelfstandig als Consultant bij verschillende opdrachtgevers.

LEES MEER
Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor