AYTEKIN KANDEMIR

”HET WAS SUPER LEUK OM MET EEN CLUBJE NAAR HET KANTOOR IN DUITSLAND TE GAAN EN DAAR NIEUWE DINGEN TE LEREN”

HOE KWAM JE OP HET IDEE HET BOOTCAMPPROGRAMMA TE VOLGEN?

“Ik zat in de laatste fase van mijn studie System & Network Engineering toen de recruiter van Login mij benaderde. Wat mij direct aansprak aan het programma was dat je niet direct in het diepe wordt gegooid, maar onder begeleiding eerst even wat meters kan maken voordat je daadwerkelijk bij een klant wordt ingezet.” Glimlachend: “Die begeleiding is eigenlijk nooit gestopt, ik kan nog steeds overal terecht met mijn vragen of deelnemen aan trainingen als ik wil.”

WAT VOND JE HET LEUKST AAN HET BOOTCAMPPROGRAMMA?

“Zonder twijfel mijn internationale collega’s! Het was super leuk om met een clubje naar het kantoor in Duitsland te gaan en daar nieuwe dingen te leren. Ook buiten werk om gingen we veel met elkaar om: drankjes doen of gezellig ergens eten. Het zijn hele intensieve weken, maar ook weken waar je behoorlijk veel energie van krijgt.”

WAT IS JE HUIDIGE ROL BIJ LOGIN CONSULTANTS EN IN HOEVERRE HEEFT HET BOOTCAMPPROGRAMMA JE KLAARGESTOOMD VOOR DIE ROL?

“Nu werk ik als Consultant en zit ik bij verschillende opdrachtgevers op klussen. Nu zit ik bijvoorbeeld in-house bij een Solution Team van een woningcorporatie. Ik ben naar aanloop van mijn werk als Consultant goed klaargestoomd, zowel inhoudelijk als qua soft-skills. Zo heb ik bijvoorbeeld de training ‘Draken Temmen’ gevolgd. Dit was een communicatietraining waarin je de persoonlijkheden van je gesprekspartners leert typeren en waarop je vervolgens je beïnvloedingsstrategie leert aanpassen. Het is leuk om dit direct in werkgroepen of bij klanten toe te passen.”

WELK ADVIES HEB JE VOOR AFGESTUDEERDEN DIE OVERWEGEN HET BOOTCAMPPROGRAMMA VAN LOGIN CONSULTANTS TE VOLGEN?

“Ik denk dat je sowieso ambitieus moet zijn. Tuurlijk, een technische achtergrond is vereist, maar open staan voor feedback en vragen durfen stellen is eigenlijk veel belangrijker. Dan zul je zien dat je in korte tijd echt behoorlijke slagen zult maken.”

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor