DARREN RONDE

“SOMMIGE TRAININGEN WAREN ECHT BEUKEN, BEUKEN, BEUKEN.”

HOE KWAM JE OP HET IDEE HET BOOTCAMPPROGRAMMA TE VOLGEN?

“Via het detacheringsbureau was ik al eerder voorgesteld bij Login Consultants en het leek me een heel leuk bedrijf om voor te werken. Uiteindelijk kwam het detacheringsbureau er niet uit met Login. Maar ik ben het bedrijf in de gaten blijven houden. In het najaar kwam ik dus toch in dienst bij Login Consultants en Tiffany loodste mij meteen de Bootcamp in. Het is uniek!”

WAT VOND JE HET LEUKST AAN HET BOOTCAMPPROGRAMMA?

“Ik vond het echt heel interessant om met alle producten aan de slag te gaan. Vooral de Azure-training van Anton Romanyuk, IT-architect bij Login Dld, vond ik super inspirerend. En omdat Azure eigenlijk bij alle trainingen terugkwam, Citrix on Azure, Horizon Cloud on Azure, wil ik me daarin graag door ontwikkelen.

Verder was het te gek dat je les krijgt van mensen uit de praktijk, zo zie je meteen waar jij zelf over een aantal jaar kan zijn. Deze mensen weten precies waar het over gaat, zij zitten echt op een high level, CTP’s, vExperts en volgens mij ook MVP’s. We kregen bijvoorbeeld training Powershell dat vond ik tijdens mijn studie nooit leuk, maar nu het zo praktijkgericht was, vond ik het opeens wel heel leuk om te doen. Je gaat ook in labs aan de slag met wat je geleerd hebt. Het was keihard werken, vooral de Duitsers, als zij lesgeven is het beuken, beuken, beuken, maar zo de moeite waard.”

“De mensen die de trainingen gaven hebben hartstikke veel te vertellen. Dennis Sigmond, IT-architect bij Login NL, presenteerde dit jaar bijvoorbeeld op VMworld. Natuurlijk heb ik hem gevraagd hoe hij zover was gekomen. Zo leer je ook van hun ervaringen.”

WAT IS JE HUIDIGE ROL BIJ LOGIN CONSULTANTS EN IN HOEVERRE HEEFT HET BOOTCAMPPROGRAMMA JE KLAARGESTOOMD VOOR DIE ROL?

“Doordat ik de training heb gevolgd kon ik meteen aan de slag bij Managed Services. Ik heb ervoor gekozen om als rookie bij Managed Services te beginnen, omdat je daar met alle verschillende producten kan werken. Dat vind ik heel interessant. Ik zie het als een leertraject. Er is tijd om trainingen te volgen, bijvoorbeeld door collega’s. Ik heb van collega Roel Beijnes een APPv-training gekregen. Als het nodig is dan zijn de collega’s van Login er voor je en ze staan altijd voor je klaar om je iets uit te leggen of te leren.

Maar de UEM-training van Niels Geursen, Cosultant bij Login NL, uit de bootcamp kon ik meteen in mijn werk toepassen. Had je me dat voor de bootcamp gevraagd, had ik niet geweten hoe het moest en nu kon ik er meteen mee aan de slag.”

WELK ADVIES HEB JE VOOR AFGESTUDEERDEN DIE OVERWEGEN HET BOOTCAMPPROGRAMMA VAN LOGIN CONSULTANTS TE VOLGEN?

“Ik raad het iedereen aan die net klaar is met zijn studie. Het is ontzettend intensief, je leert tijdens de bootcamp zoveel uit de praktijk. Hierdoor kan je heel goed je toekomstplannen vormen. Het is niet te vergelijken met mijn HBO-studie. Doordat je training krijgt van mensen die in de praktijk al met de producten werken, bouw je ook meteen aan je netwerk.”

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor