MITCHEL KERSENBOOM

“DAT SOORT DINGEN LEER JE SIMPELWEG NIET OP SCHOOL”

HOE KWAM JE OP HET IDEE HET BOOTCAMPPROGRAMMA TE VOLGEN?

“Via een vriend van mij. Hij had zich  aangemeld voor het bootcamp programma en dacht dat het ook wel iets voor mij kon zijn. Ik was net afgestudeerd in System & Network Engineering en oriënteerde mij op de arbeidsmarkt. Ik voelde eigenlijk direct een klik met Login Consultants. Tijdens het eerste gesprek werd ik al goed op de hoogte gesteld van wat het bootcampprogramma precies inhield en wat er van mij verwacht zou worden. Dat ik veel nieuwe dingen  in korte tijd zou leren, sprak mij in het bijzonder aan.” Glimlachend: “Het internationale karakter van de bootcamp was natuurlijk ook een groot pluspunt.”

WAT VOND JE HET LEUKST AAN HET BOOTCAMPPROGRAMMA?

Allereerst moet ik kwijt dat ik gewoon in een hele leuke groep met jonge, gelijkgestemde mensen zat. We gingen ook met elkaar om buiten kantooruren, bijvoorbeeld om een hapje te eten, bowlen, dat soort dingen. Vanuit een technisch perspectief is de VMware-training mij het meest bijgebleven. De collega die de training gaf [red. Arno Meijroos – vExpert] is écht een expert in zijn vakgebied en presenteerde met een aanstekelijk enthousiasme. Hij demonstreerde veel en liet ons ook zelf testen in een labomgeving, dat was echt te gek!”

WAT IS JE HUIDIGE ROL BIJ LOGIN CONSULTANTS EN IN HOEVERRE HEEFT HET BOOTCAMPPROGRAMMA JE KLAARGESTOOMD VOOR DIE ROL?

“Momenteel werk ik als Consultant voor verschillende klanten en help hen bij het tackelen van IT uitdagingen aangaande end user computing en werkplek infrastructuren. Het bootcamp programma heeft mij in korte tijd bekend gemaakt met de dominante technologieën van de grote vendoren zoals VMware, Citrix en Microsoft. Dat soort dingen leer je simpelweg niet op school.”

WELK ADVIES HEB JE VOOR AFGESTUDEERDEN DIE OVERWEGEN HET BOOTCAMPPROGRAMMA VAN LOGIN CONSULTANTS TE VOLGEN?

Begint te lachen: “Gewoon solliciteren en gaan met die banaan! Nee, zonder dollen: het bootcamp programma biedt je een unieke kans om snel bekend te raken met end user computing. Wanneer je jezelf open opstelt en leergierig bent dan kun je heel ver komen. Je zult jezelf omgeven vinden door experts en enthousiastelingen dat het haast onmogelijk is om niet geïnspireerd te raken. Wanneer je ambitieus bent weet ik zeker dat je in deze omgeving op je plek zult zijn.”

Teamtailor

Carrièrewebsite door Teamtailor